martes, 16 de abril de 2013

PRA -PRE-PRI-LA PRIMAVERA LA PRIMAVERA

Fa dies començarem a treballar amb els xiquets de l'aula la primavera. On coneixen d'aquesta estacio que comença a fer calor, anem en maniga curta, creixen les flors i venen els insectes.
Tambè aprofiten per fer recollida de l'hort i tastar i experimentar amb el cultiu ( el mostrarem mes endavant).

Aquestos dies, hem treballat les flors, le seues parts ( petals, polem i tall i arrells) i l'importancia de regar-les per a que creixquen...Hem decorat el holl amb molts colors de la primavera, i hem coneixem alguns insectes de primavera com les formiges, les abelles, les mariposes, les marietes...

Hui vull presentar-vos una proposta de decorar l'entrada de l'escola que hem fet amb els nostres xiquet de l'aula, i mes endavant anirem vegem mes activitats.

Varem oferir als xiquets, diverses bufes de colors, varem jugar amb ellles durant un temps, i despres varem anar al holl a fer l' activitat de la decoració. Com també estem coneixent al senyor triangle, varem proposar-lis de ficar gomets de triangle en les bufes i despres les anugariem per a fer una flor.




Per treballar el traç horinzotal, varem proposar fer formigues, demanera que varem colocar cinta de pintor en la pared i els xiquets colocarem sobre aquesta gomets de color negre simulant formigues, que despres colocariem baix , perque com ell saben les formigues van per terra.






otra activitat de fer flors, que lis va agradar, va ser que oferint plastelina, varem demanar-lis que si volien ajudarnos a fer flors de primavera, que el truc era fer un churro molt llarg que despres possariem en la finestra fent la flor. Vaig fer una de mostra i despres ells, on varen fer molt be...mireu mireu com ha quedat tot!!!



Una part del holl. Benvinguda primavera!!







No hay comentarios:

Publicar un comentario